Waarom moeilijk doen als het samen kan?

Een tiental leden van onze vereniging hebben gisteravond deelgenomen aan de Workshop Intervisie. Monique Verbeek van Move&Match startte met een inleidend verhaal waarin o.a. de structuur van intervisie werd uitgelegd. Vervolgd werd met een paar oefeningen als warming up voor het echte werk, het intervisiegesprek.

De deelnemers zijn in twee groepen aan het werk gegaan met een door een van de deelnemers ingebrachte actuele casus. Deze casus werd van diverse kanten belicht en leverde goed bruikbare inzichten op.

Het mooie van intervisie met diverse ondernemers is dat je zaken eens met een hele andere bril op bekijkt. Waar je wellicht met branchegenoten in hetzelfde stramien denkt kun je hier verrast worden door een vraag die je op nieuwe, goed bruikbare, ideeën brengt.

De conclusies bij de evaluatie waren vrijwel uniform:

” het is zeker voor herhaling vatbaar”

” het is goed om de inzichten van een collega te horen”

“ het draagt bij aan zelfreflectie”

Monique bedankt voor de heldere presentatie en coaching