Laag-Keppel De Olde Schole

Een historisch gebouw met een karakteristieke uitstraling. Zo kun je De Olde Schole het beste omschrijven. Het pand was vroeger een bewaarschool, maar wordt al jaren uitgebaat als horecagelegenheid en is een begrip in Laag-Keppel en omstreken. Het stadje Laag Keppel is gelegen aan de rivier de Oude IJssel, met als blikvangers kasteel Keppel en de Keppelse molens en is omringd door eeuwenoude bossen met veel fiets en wandelroutes.

U kunt bij de Olde Schole prima terecht voor zowel een tussendoortje als een uitgebreide maaltijd. Complete menu’s, luxe broodjes, milkshakes, softijs en verse koffie behoren onder andere tot het assortiment. De zaak kent een eetgedeelte en een afhaalruimte. Tevens kunt u gedurende de zomermaanden plaatsnemen op het gezellige buitenterras.

Rijksweg 88, 6998 AK Laag-Keppel
0314 380 050