Drempt Chapeau Finance & Control

Tijdelijk een controller of financieel manager nodig?
Iemand die snel schakelt, soepel samenwerkt en uw organisatie financieel verder helpt? Dan bent u bij Chapeau aan het juiste adres.
Graag help ik uw bedrijf bij financiële vraagstukken. Ik heb veel en brede ervaring. Bij diverse opdrachtgevers. Geïnteresseerd? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Leo den Hoed, senior (interim) financieel manager/controller
Ik ben een senior (interim) financieel manager/controller. Met een achtergrond als registeraccountant. En met bijna 30 jaar ervaring in het bedrijfsleven en semi-overheid. Zowel bij zelfstandige ondernemingen als op divisie- en concernniveau. Nationaal en internationaal.

Ik communiceer direct, met gevoel voor humor. Ben oprecht geïnteresseerd in de mensen om mij heen. Als peoplemanager krijg ik energie van mensen motiveren en samen organisaties vooruit te helpen. Ik ben gedreven, communicatief sterk en klantgericht. Sparringpartner en ondernemer. Ik werk me snel in in nieuwe situaties. Zie en begrijp de hoofdlijnen, maar ben ook hands on.

Zomerweg 18, 6996 DE Drempt
06 26518651