Ik ben Corine Huisintveld, gezondheidszorgpsycholoog en eigenaar van Praktijk Passend. Heeft u een vraag over de leer- en/of gedragsontwikkeling van kinderen in de leeftijd van 4 tot 18 jaar? Dan kunt u bij mijn praktijk terecht. Ik help kinderen, ouders en scholen.

Wat doe ik?
Heeft u een vraag over de leer- en/of gedragsontwikkeling van een kind in de leeftijd van 4 tot 18 jaar, dan kun je bij mijn praktijk terecht. Ik help kinderen, ouders en scholen door het uitvoeren van (psycho)-diagnostisch onderzoek en/of het geven van advies gericht op het inzichtelijk maken van de leer- en gedragsontwikkeling van kinderen en jongeren. De uitkomsten van het diagnostische traject worden vertaald in een handelingsgericht advies. Praktijk Passend biedt momenteel geen langdurige begeleidingstrajecten aan. Wanneer begeleiding/behandeling gewenst is zal er samen met u gezocht worden naar een praktijk die dit kan bieden.

Achtergrond
Dankzij mijn Pabo-opleiding en werkervaring in het onderwijs (als intern begeleider en leerlingbegeleider), ben ik in staat om de theorie├źn over leer- en gedragsontwikkelingen/stoornissen te koppelen aan de praktijk. Het uitgangspunt daarbij is de ondersteuningsvraag gesteld door ouders, leerkrachten en leerlingen.

Kruijsakker 20, 6996 DL Drempt
06 23910212