Het Dorpshuis beschikt sinds begin 2014 over een geheel nieuw gebouw, vol met de moderne technologie om in te kunnen spelen op de wensen van de gasten. Voor de leefbaarheid in een kleine gemeenschap is en blijft een dergelijke voorziening belangrijk als ontmoetingscentrum, maar ook om andere inwoners te leren kennen en met elkaar in verenigingsverband of ander verband activiteiten te ontplooien.

Het stichtingsbestuur wilt een proactieve houding t.o.v. de inwoners en verenigingen uit Drempt en omstreken. Hierbij is samenwerking een toverwoord. Alleen in samenwerking met inwoners en verenigingen kunnen we met z’n allen wat positiefs betekenen voor de leefbaarheid van Drempt.

Missie
De missie van Dorpshuis Drempt is om het gemeenschapsleven in Drempt en omgeving te dienen en te bevorderen door het in stand houden van een dorpshuis, evenementen te organiseren en door activiteiten te ontplooien die inwoners de kans geven actief betrokken te zijn en te blijven met het gemeenschapsleven.

Kerkstraat 89, 6996 AG Drempt
0313 471 348