Hoog-Keppel Move & Match

  1. Home
  2. Diensten
  3. Hoog-Keppel Move & Match

Ben je als onderneming of organisatie tijdelijk op zoek naar een ervaren leidinggevende, manager of coach? Iemand die verandertrajecten begeleidt en die naast het zijn van een coach, vooral thuis is in zaken specifiek op het gebied van wonen? Denk onder meer aan beleids- en strategisch advies aan woningcorporaties, gemeenten, zorgpartijen en het begeleiden van huurdersorganisaties? Of zoek je juist als particulier een coach die je helpt dichter bij jezelf te komen? In al deze gevallen ben je op de juiste site beland.

Als freelance coach en interim-manager werk ik vanuit de Achterhoek met enthousiasme voor diverse opdrachtgevers; zowel particulieren, maatschappelijke organisaties als bedrijven.

Prinsenweg 10, 6997 AW Hoog-Keppel
06 41269903
Menu