Hoog-Keppel Move & Match

  1. Home
  2. Diensten
  3. Hoog-Keppel Move & Match

Ben je als onderneming of organisatie tijdelijk op zoek naar een ervaren leidinggevende, manager of coach?

Ik heb jarenlange ervaring als manager in de sociale volkshuisvesting. Ik begeleid verandertrajecten, coach leidinggevenden en medewerkers het beste uit zichzelf te halen. Ik geef beleids- en strategisch advies aan woningcorporaties en gemeenten en begeleid diverse huurdersorganisaties.

Daarnaast bied ik particulieren coaching en energetische behandelingen.
Wil je de keuzes in je leven beter laten aansluiten bij wat jij belangrijk vindt en wilt bereiken, wil je zorgen dat je de dingen gedaan krijgt die je wilt doen, voel je dat er meer in je zit dat er nog niet uitkomt, wil je weer rust in je lijf en hoofd, balans energie en plezier ervaren?

In al deze gevallen ben je op bij mij, Monique, aan het juiste adres.

Prinsenweg 10, 6997 AW Hoog-Keppel
06 41269903
Menu