Hummelo De Klevenhorst

De Klevenhorst ligt op Landgoed Enghuizen in Hummelo, midden in het prachtige groene landschap van de Achterhoek. In de rust en ruimte die je hier vindt, laat je de hectiek en het lawaai van de stad snel achter je. Hummelo ligt tussen Doetinchem en Zutphen en is makkelijk bereikbaar via diverse invalswegen. Op het terrein is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig.

Op het verrassende erf van De Klevenhorst is de monumentale boerderijschuur uit 1850 omgebouwd tot een locatie voor familie en groeps activiteiten. Je kunt hier met maximaal 60 personen terecht voor de aangeboden arrangementen en activiteiten. In de schuur zijn de authentieke elementen bewaard gebleven, wat de ruimte een robuust uiterlijk geeft. Rondom de locatie bevindt zich een zee aan ruimte. De aankleding van het bedrijf vindt plaats door middel van houtsculpturen die door ons zelf worden vervaardigd. Met mooi weer verplaats je je familiedag gemakkelijk naar buiten.

Van Heeckerenweg 13, 6999 AE Hummelo
06 39208278