Firm Ground is het full service bureau op het gebied van digitale toegankelijkheid in Nederland.

Niet voor niets zijn wij gevraagd als toegankelijkheidexperts bij de CoronaMelder-app en hebben we het boekje Digitale toegankelijkheid in jouw organisatie voor Logius geschreven.

We worden geroemd om onze kennis en kunde. En die kennis delen we graag. Kennis die we al bijna 20 jaar opbouwen en uitbouwen. Omdat het leuk is. Maar vooral omdat wij ervan overtuigd zijn dat het delen onze kennis zorgt voor het sneller digitaal toegankelijk maken van de samenleving! Wij geloven in het helpen van onze opdrachtgevers. En dat betekent dat we echt adviseren en bijbehorende lastige gesprekken niet uit de weg gaan. Want het doel is niet voldoen. Het doel is dat onze opdrachtgevers goed aan de slag kunnen in hun situatie in hun digitale landschap.

Hoflaan 15, 6953 AL Dieren
0313 312 131
Menu