Drempt Aspergeboerderij De Stokhoven

Op onze idyllisch gelegen boerderij zijn we in 1993 begonnen met de teelt van witte asperges, eigenlijk was dit een jeugdliefde van Gerrit toen hij tijdens een stage in 1979 kennismaakte met de witte asperge. Dit altijd in zijn achterhoofd gehouden om er ooit zelf eens mee te starten.
Zo gezegd zo gedaan. Een kwaliteitsproduct op de markt zetten in de Achterhoek waar er tot dan toe eigenlijk geen asperges werden geteeld.
Ja een gok, maar wie niet waagt wie niet wint was de gedachte. Nu ruim 25 jaar later weten we dat het een goede gok was en anno nu genieten duizenden van onze klanten van de Dremptse Koningin der Groenten.
Ja oke, één gelukje hadden we wel, de blanke zandgronden, die zorgen ervoor dat de asperges nog witter en lekkerder zijn.

Rijksweg 37, 6996 AB Drempt
0314 381 571