Drempt Den Olde Akker

Een prachtig huisje gelegen tussen Voor- en Achter-Drempt. Omgeven door weiland. Één kilometer van Doesburg.
Heerlijk om in de winter en in de zomer te verblijven.

Den Olde Akker is een bakhuisje (zoals dat vroeger werd genoemd) gelegen in Drempt. Drempt is een klein plaatsje waarvandaan veel leuke uitjes kan worden ondernomen. De mooie Hanzesteden Doesburg (op 1 km afstand), Zutphen (op 20 km afstand) en Bronkhorst (op 15 km afstand). In Bronkhorst is ook het Dickens Museum. Daarnaast is er op loopafstand (500m) een pannenkoekenrestaurant De Pannekoekenbakker. In Dieren is er een historische stoomtrein waarmee naar Apeldoorn gereden kan worden en de De Spelerij, zeer leuk voor kinderen. De provinciehoofdstad Arnhem met onder andere Burgers Zoo en het Nederlands Openlucht Museum ligt op 30 km afstand van Drempt. In Doetinchem is Het Land van Jan Klaassen, wat zeer vermakelijk is voor de jonge kinderen.

Binnenweg 9, 6996 DB Drempt
0313 476 766