Hoog-Keppel Stichting Zorgbad Zonnewater

Van baby tot oudere, van zwangere tot chronische zieke, voor mensen zonder en met beperking. Ons team bestaat uit zwemdocenten, fysiotherapeuten, bewegingsagogen en een verzorgende. Zorgbad Zonnewater biedt inwoners (zowel kinderen als volwassenen) van de acht samenwerkende, Achterhoekse gemeenten en de gemeente Doesburg ondersteuning om hun rol in de maatschappij zo goed en zelfstandig mogelijk uit te kunnen blijven voeren.

Ontmoeten, bewegen en soepel houden van het bewegingsapparaat staan bij ons centraal. In ons warme water met een constante watertemperatuur van 33 graden en een boventemperatuur van 35 graden Celsius zwemmen wekelijks kinderen en volwassenen die oefenen en plezier beleven aan het bewegen. Kom ook, doe een keer mee en geniet!

Bij Zorgbad Zonnewater werken uitsluitend gekwalificeerde beroepsbeoefenaren. Zij hebben een beroepsopleiding gevolgd en zijn ingeschreven in hun beroepsregister. Ze houden op een controleerbare manier hun kennis en vaardigheden op peil. De verplichtingen voor de fysiotherapeuten zijn vastgelegd in de wet BIG (Beroepen Individuele Gezondheidszorg).

Monumentenweg 34, 6997 AH Hoog-Keppel
0314 381 100