Hummelo Camping Jena

Camping Jena is een karakter volle groene camping direct aan de rand van de uitgestrekte bossen van landgoed Enghuizen in Hummelo nabij Doetinchem, de omgeving leent zich uitstekend voor de echte wandel-/fiets en natuur liefhebber.

De camping zelf wordt gekenmerkt door ruime zonnige standplaatsen, veel groen, goede sanitaire voorzieningen, de gemoedelijke sfeer en nostalgische uitstraling. Als u in het bezit bent van een ACSI, CCA of BestDeal kaart dan kunt u bij ons in het laag-seizoen kamperen vanaf slechts € 16,50 per nacht o.b.v 2 personen, caravan/camper, elektra (6 amp incl 5 kWh), auto en inclusief douche gebruik en warm water. Honden zijn bij ons aangelijnd ook van harte welkom.

Jonge gasten hoeven zich bij ons ook niet te vervelen….. Op het grote veld en bij de ingang staan diverse speeltoestellen, waaronder een heerlijke water-/zandspeelplaats. Verder is er een fietscross baantje & air trampoline en in de zomervakantie bakken we oa gezellig samen broodjes of popcorn rondom het kampvuur. Er kan gekanood worden in Laag-Keppel (<1 km).

Kijkt u rustig verder op onze site zodat u een idee krijgt van wat de omgeving u verder nog van moois te bieden heeft, mocht u vragen hebben dan staan wij altijd voor u klaar. Wij hopen u graag een keer te ontmoeten in de Achterhoek.

Vriendelijke groet, Ronald, Mariska, Lieve & Niene

Rozegaarderweg 7, 6999 DW Hummelo
0314 381 457