Tot Slot! In Bronckhorst

Vrijdag 30 april is de campagne Tot Slot! In Bronckhorst van start gegaan.
De gemeente heeft onderstaand persbericht gepubliceerd.

Binnen haar gebiedsgrenzen heeft de gemeente Bronckhorst veel te bieden aan de inwoners en bezoekers. Tot heden ontbrak een duidelijk toeristisch beeld van de gemeente. Daarom heeft de gemeente gekozen voor een nieuw toeristisch profiel. Bronckhorst wordt vanaf heden gepresenteerd als dé ‘Achterhoekse Kastelen- en Landgoederenregio’ met de nieuwe campagne ‘Tot Slot! In Bronckhorst’.

De gemeente Bronckhorst is een uitgestrekte plattelandsgemeente, met een typisch Achterhoeks coulisselandschap, veel kastelen en landgoederen, prachtige routenetwerken, levendige dorpjes en het kleinste stadje van Nederland. Een gebied om trots op te zijn. Om deze trots naar voren te brengen, een herkenbaar beeld te creëren en gezamenlijk uit te dragen, is de campagne ‘Tot Slot! In Bronckhorst’ bedacht. De campagne voor dit nieuwe toeristische profiel is tot stand gekomen in samenwerking met de gemeente Bronckhorst, de toeristische platforms en ondernemers in de gemeente en Achterhoek Toerisme.

Versterken
De campagne ‘Tot Slot! In Bronckhorst’ vormt een paraplu boven alle toeristische platforms die er al zijn en moet gaan zorgen voor een betere vindbaarheid, herkenbaarheid en bereikbaarheid van deze prachtige omgeving. Met de vele landgoederen en kastelen als trekpleister, het brede scala aan horeca en de talloze combinaties van historie, innovatie, traditie en cultuur moet deze campagne het toerisme in de regio gaan versterken.
De komende tijd wordt de campagne verder opgetuigd en worden de mogelijkheden verder verbeeld, samen met de ondernemers in de gemeente. Dit vormt de komende jaren namelijk de basis van ‘Tot Slot! In Bronckhorst’, nieuwe initiatieven samen ontplooien onder de noemer ‘Tot Slot In Brockhorst’. Alles met het doel om onze prachtige gemeente nóg beter op de kaart te zetten in de rest van Nederland.

Feestfabriek
De Feestfabriek is door de Gemeente ingehuurd om mede uitvoering te geven aan het nieuwe toeristische profiel, zowel bij de totstandkoming van de campagne en het beeldmerk als het vervolgtraject in de toekomst.

Meedenken
Bent u ondernemer of inwoner van de gemeente Bronckhorst en wilt u graag meedenken of bent u benieuwd wat ‘Tot Slot! In Bronckhorst’ voor uw onderneming kan doen? Kijk dan eens op www.totslotinbronckhorst.nl of neem contact op via info@totslotinbronckhorst.nl