Drempt Geverink Leefstijlcoaching

Geverink leefstijl-, stress en burn-out coaching

We weten allemaal dat gezondheid een belangrijke basis is voor een vitaal en gelukkig leven. Natuurlijk weet je zelf wat hiervoor nodig is. Toch blijkt het in de praktijk heel lastig om vaste patronen te doorbreken en een gezonde leefwijze aan te leren. Wil je graag gezonder eten, afvallen, meer bewegen en je fitter voelen of een betere balans creëren tussen werk en privé? Maar het lukt je niet alleen? Dan help ik je stap voor stap naar een duurzame verandering, waar je je hele leven plezier van hebt!

Heb je een burn-out of ervaar je stress en wil je graag snel beter worden? Meer energie en herhaling voorkomen? Als stress en burn-out coach help je ik je daar graag bij. Daarnaast is het voor werkgevers financieel aantrekkelijk om een stress- en burn-out coach in te zetten als er sprake is van (dreigend) verzuim. De verzuimkosten kun je daarmee terugdringen, medewerkers zijn sneller hersteld of stress en burn-out coaching werkt preventief, het voorkomt uitval!

“Begin waar je bent, gebruik wat je hebt, doe wat je kan”

Meer weten?

Ben je nieuwsgierig geworden wat ik voor jou of je bedrijf kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met me op en ik vertel je er graag meer over.
Marijke Geverink

Braambergseweg 20, 6996 AL Drempt
06-145 659 01