Nieuws in een nieuwe vorm

Nieuws in een nieuwe vorm

Voor veel van onze ondernemers was het een moeilijk jaar. Ook nu staan we weer aan het begin van een Lock-down periode waarvan niemand weet hoelang die gaat duren.
We hebben dit jaar niet veel kunnen organiseren om ons met elkaar te verbinden. Maar achter de schermen zijn we wel voortdurend aan het werk. We hebben inmiddels een nieuwe website en een nieuwe methode om nieuwsbrieven te maken. Met korte nieuwsberichten in een hogere frequentie gaan we meer contact met elkaar houden.
Alle informatie plaatsen we ook op onze website, dus daar kun je alles nog eens rustig nalezen. Kijk dan meteen of de vermelding van je bedrijf compleet en actueel is, het is immers het visitekaartje van jouw bedrijf maar ook van onze vereniging.

Heb je nieuws?

Als je iets leest of hoort waarvan je denkt, dat is voor alle ondernemers belangrijk, stuur het ons toe en wij nemen het op in een nieuwsbericht. Het gaat hierbij vanzelfsprekend niet om reclame, maar om activiteiten zoals een inzameling voor een goed doel.