Verkiezing Ondernemer van het jaar (niet geplaatst)

  1. Home
  2. Archief
  3. Verkiezing Ondernemer van het jaar (niet geplaatst)

Graag jullie keuze
De gemeente heeft ons gevraagd om voor  5 januari 2022 een ondernemer van het jaar 2021 voor te dragen in onze regio. Het is kort dag, maar we willen jullie toch vragen ons hierbij te helpen. We ondersteunen het idee en werken er graag aan mee. Zie onderstaande brief van de gemeente.

Beste bestuursleden,

We hebben u onlangs gevraagd of u met ons mee wil denken over de verkiezing van ondernemer van het jaar 2022. Dank alvast voor uw reactie daarop.
Gezien de recente maatregelen en lockdown, willen we ook op korte termijn ondernemers in de spotlights zetten en een hart onder de riem steken. Daarom willen we aan het begin van het nieuwe jaar een prijs uitreiken aan ‘de ondernemer van het jaar 2021’.
Daarbij hebben we uw hulp nodig! We vragen u om een ondernemer uit uw midden te nomineren, door middel van een korte motivering. Waarom vindt u dat juist deze ondernemer de titel ‘ondernemer van het jaar’ verdient?
U kunt uw nominatie indienen t/m 5 januari. Uit de nominaties zal een winnaar gekozen worden, die dan in het zonnetje gezet zal worden.
We zien uw nominatie graag tegemoet.

Hierbij vragen we jullie te kiezen voor de ondernemer van het jaar 2021 in de regio Hummelo-Keppel-Drempt. Iedere ondernemer mag één stem uitbrengen, ook de bestuursleden mogen stemmen.
Vul het formulier in voor 4 januari, dan tellen wij de stemmen op 4 januari en geven dit door met de motivatie aan de gemeente.

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld