Bijeenkomst 24 februari 2022

Bijeenkomst goed bezocht

Hummelo 24 februari 2022 – Ondernemers in Hummelo, Keppel en Drempt konden na het ingaan van de coronaversoepelingen weer een avond bij elkaar zijn, velen maakten er gebruik van. Het programma was aangekondigd als “eten wat de pot schaft” en twee presentaties. De locatie was FF naar Steef in Hummelo.

Na de inloop met drankje serveerde Steef een royaal Italiaans buffet met dessert en koffie na. Om 20.00 uur stak gastspreker Bernd Huibers (BSW Adviesgroep Velp) van wal met een boeiende presentatie over allerlei soorten verzekeringen, van aansprakelijkheid tot cyberaanvallen. Na een korte pauze vertelde hij over pensioenen, hij legde het nieuwe pensioenstelsel uit, de premieregelingen en gaf allerlei praktische tips voor later.
Er was nog voldoende tijd voor een vragenrondje met discussie waarna deze geslaagde avond om 22.00 uur door de voorzitter Henkjan Garritsen werd afgesloten met een dankwoord en het aanbod om nog even te netwerken en na te praten over wat een ieder bezighoudt als ondernemer in Hummelo, Keppel en Drempt.

Presentatie Bernd Huibers