Nieuwsbrief 30 mei 2022

Save the Date
Donderdag 7 juli zomer BBQ, nadere info volgt!

Welkom Viritec BV

Met genoegen heten we Hans Hakvoort van Viritec BV te Wehl welkom als nieuw lid van onze vereniging.
Viritec is een jonge, snelgroeiende onderneming met een groot netwerk. Viritec heeft zich gespecialiseerd in advisering, innovatie, ontwerp en bouw van (proces-)technische installaties op het gebied van bodemsanering en (grond-)waterzuivering.

Afsluiting Dorpsstraat Laag-Keppel

Zoals in diverse lokale media is bericht, is het streven van de gemeente Bronckhorst dat de Dorpsstraat en de Hummeloseweg in Laag-Keppel vanaf 2023 grotendeels worden afgesloten.
Bij de totstandkoming van deze oplossing is de ondernemersvereniging Hummelo Keppel Drempt niet betrokken geweest.
De ondernemersvereniging wil graag een constructieve en verbindende bijdrage leveren aan een besluit met zoveel impact vanuit het brede perspectief van alle leden van onze vereniging. Daarom vragen we via een enquête naar je mening.

De OV-HKD WhatsApp groep

Wil je op de hoogte zijn van de laatste nieuws van de vereniging? Wil je een berichtje sturen naar je collega’s? Heb je zomaar een vraag of verzoek?
Sluit je dan aan bij de OV-HKD WhatsApp groep. Geef je mobiele telefoonnummer door via info@ov-hkd.nl en de rest gaat vanzelf.

Terugblik bedrijfsbezoek Van der Lans Antiek

19 mei 2022 – We waren te gast bij Van der Lans Antiek in Hummelo
Han vertelde enthousiast over het bedrijf en de boerderij aan de hand van foto’s en filmpjes, Saskia zorgde voor de drankjes. Ter afsluiting liet hij zien hoe je carbid schiet met een verfblik. Bijgekomen van de fikse knallen ging een ieder aan de bitterballen en het huis met de showrooms bekijken.

Agenda

  • Donderdag 7 juli 2022: Zomer BBQ
  • Donderdag 29 september 2022: Bedrijfsbezoek (nadere informatie volgt)
  • Dinsdag 1 november 2022: Spreker onderwerp Reis van Gijs
  • Dinsdag 20 december 2022: Kerstborrel