Puur Annette, dat is puur genieten!

Je medewerkers trakteren op een heerlijke lunch of je gasten verblijden met lekkere hapjes? Het weekend met je medewerkers inluiden met een smakelijke borrelplank of bij je thuis? Bij Puur Annette kan het allemaal op elke gewenste locatie.

Voorjaar ’22 ben ik gestart met Puur Annette. Met mijn foodcar stond ik deze zomer al bij de Keppelrun, op tuinfeesten, bij een personeelsfeest, een workshop en diverse campings, waaronder Jena in Hummelo en Siebieverden in Eldrik, om alle vakantiegangers te voorzien van een heerlijke lunch, een gezonde maaltijd of een lekkere borrelplank. ‘Wat ik maak, is elke keer anders, maar het is gegarandeerd puur van smaak en bereid met lokale en gezonde producten. Daar sta ik voor!

Dat een lunch, maaltijd of borrelplank lekker én ook gezond kan zijn, wil ik graag laten zien. Van een broodje pulled chicken met rauwkost en een gevulde wrap met feta tot een poké bowl met rijst, mango/avocado en een tapasplank kaas/worst, ham, gehaktballetje, olijven noten. Als Dremptse ondernemer stem ik graag in overleg met je af wat je voor je (bedrijfs)feest of lunch op het menu wilt hebben staan en daarin is heel veel mogelijk. ‘Mijn eigen draai geven aan recepten en mijn gasten verrassen met nieuwe smaken, maakt me elke keer weer superblij.’

Puur Annette maakt ook speciale gerechten en hapjes voor kinderen. O.a. poffertjes gecombineerd met fruit of een hotdog net even anders maakt Annette van ieder feestje ook voor de jonge gasten een onvergetelijke happening.

Puur Annette
Annette Tichelman

Kruysakker 14 6996DL Drempt
06 2355 8035