Hoeveel ruimte hebben onze ondernemers nodig?

Nieuws van de gemeente

Wij zijn een bedrijvige gemeente, nu en zeker ook in de toekomst. Uit onderzoek en rondvraag onder ondernemers in onze gemeente blijkt dat er behoefte is aan fysieke ruimte om te groeien. Om bedrijven verder uit te bereiden en te herstructureren. Daarnaast komt er mogelijke ruimte vrij door de herstructurering van de bestaande bedrijventerreinen, de herinvulling van vrijkomende agrarische bebouwing en de uitbereiding van bestaande bedrijventerreinen.

Het grove beeld is bekend

Op 31 mei 2022 organiseerde de gemeente een speciale ondernemersbijeenkomst over dit onderwerp. Hier deelden vele ondernemers hun kijk op de prognoses en hun ervaringen, wensen en plannen. Door deze inbreng hebben wij weer een beter beeld  gekregen van de ruimtebehoefte onder ondernemers. U vindt het verslag en presentatie van deze avond onderaan deze pagina.

Doe mee aan enquête voor specifieker beeld van de ruimtebehoefte

We krijgen dus steeds beter in beeld wat de ruimtelijke wensen zijn van u en uw collega ondernemers. Maar we hebben méér precieze gegevens nodig. Zodat wij nog beter kunnen inspelen op de behoefte aan ruimte van de ondernemers. Doe daarom mee aan de speciale enquête voor ondernemers binnen de gemeente Bronckhorst. U maakt zo samen het beeld compleet