Ledenbijeenkomst in ’t Hessenhuus

Op donderdag 4 januari a.s. zijn we van harte welkom in ’t Hessenhuus, de thuisbasis van onder andere voetbalvereniging HC’03 in Achter-Drempt. Daar proosten we natuurlijk samen op het nieuwe jaar. Een jaar waarin we elkaar maandelijks blijven ontmoeten tijdens inspirerende bijeenkomsten op diverse locaties in onze eigen omgeving.

Daarnaast zal Mariëtte Bot ons deze avond meer vertellen over haar werk als verkoopstyliste en etaleur. Zo heeft zij ’t Hessenhuus twee jaar geleden omgetoverd van een sportkantine naar een gezellige ruimte die voor meerdere doeleinden kan worden gebruikt. Ze vertelt ons graag over haar ervaringen en laat ons zien wat ze voor jouw bedrijf kan betekenen.

Programma
18.00 uur       Inloop met hapjesbuffet
19.30 uur       Start presentatie Mariëtte Bot
22.00 uur       Einde bijeenkomst

Annette Tichelman van Puur Annette uit Achter-Drempt verzorgt de catering en zet een gevarieerd hapjesbuffet voor ons klaar.