Ledenbijeenkomst in Gouden Karper

De Gouden Karper in Hummelo is op donderdag 1 februari a.s. de locatie van onze volgende bijeenkomst. Tijdens deze avond bieden we je uiteraard de gelegenheid om met je collega-ondernemers bij te praten, ervaringen uit te wisselen of plannen te maken voor een eventuele samenwerking.

Daarnaast zal gastspreker Henk Schutten ons deze avond vertellen hoe je door inzicht en keuzes meer kunt halen uit jouw bedrijf. Henk is bedrijfsadviseur bij mkb-adviesbureau Thexton Armstrong en staat dagelijks ondernemers met raad en daad bij. Met sparren, uitdagen én inzicht bieden ondersteunt hij ondernemers naar succesvol ondernemerschap. Laat je verrassen en inspireren door zijn verhaal en maak de volgende stap met jouw bedrijf.

Programma

18.00 uur Inloop
18.30 uur Welkomstwoord door voorzitter Paul Snelder
18.45 uur Hollandse pot
19.30 uur Start presentatie Henk Schutten
22.00 uur Einde bijeenkomst