Hoog-Keppel Hessenbad

Hessenbad Hoog-Keppel; een kleinschalig buitenzwembad in handen van vrijwilligers

In de bosrijke omgeving van Hoog-Keppel ligt een buitenzwembad welke volledig in handen is van vrijwilligers. Midden in de maatschappij biedt zij een sociale en sportieve ontmoetingsplaats voor jong en oud! Per jaar trekt het zwembad circa 19.000 bezoekers.

Wij bieden een keur aan zwemlessen en aquasportactiviteiten en trekken een breed publiek. De sportieve zwemmer kan dagelijks op het bad terecht voor banenzwemmen en diverse aquasportlessen. De recreatieve zwemmers weten het zwembad ook goed te vinden, op zomerse dagen trekt het zwembad meer dan 500 bezoekers per dag voor een verkoelende duik. Het Hessenbad verstrekt jaarlijks 2000 ledenpassen aan 500 huishoudens en kent een verzorgingsgebied dat loopt van Doesburg tot Doetinchem.

Monumentenweg 32, 6997 AH Hoog-Keppel
0314 380 810