Als u denkt aan een uniek en stijlvol thuis, verwacht u waarschijnlijk niet dat dit start bij de vloer. Wij van StoneArend vinden dit juist de grootste bron van inspiratie. Onze passie voor het ontwikkelen van uw warme thuis, groeit al drie generaties lang.

Collectie
Sinds onze oprichting in 1977 zijn de vloeren van StoneArend bij vele huizen, kantoor- en winkelpanden niet meer weg te denken. Door de jaren heen hebben wij onze collectie meerdere malen compleet vernieuwd en uitgebreid. Daar waar we in het verleden met name natuursteen importeerden vanuit de Afrikaanse groeves vindt u bij ons nu niet alleen prachtig natuurstenen, maar ook keramische vloeren en wanden. Dat is niet alles. Naast PVC vloeren hebben we ook prachtige woonaccessoires in de collectie zoals natuurstenen wasbakken, keukenbladen, etcetera. We blijven vernieuwen en uitbreiden, dus hou ons vooral in de gaten!

Dorpsstraat 40, 6999 AD Hummelo
0314 381 165