Om elkaar beter te leren kennen organiseert de ondernemersvereniging bedrijfsbezoeken en interessante bijeenkomsten. Zo vergroten we ons netwerk, kunnen we van elkaar leren en elkaar ook het werk gunnen. We willen een vereniging die groeit en zich breed ontwikkelt. Voor elkaar en met elkaar! Hieronder vind je de aangesloten leden op alfabetische volgorde, met een toelichting over de bedrijfsactiviteiten. Ons credo is: gun elkaar het werk als dat mogelijk is!

Dienstverlening | Food & Horeca | Retail | Onderwijs | Medisch | Sociaal | Ontspanning & recreatie | Kunst | Groothandel

Rijksweg 71
6998 AG  Laag-Keppel
  
https://amaggiore.nl/

Iets te vieren of wilt u gewoon de smaak van Italië beleven? Wilt u gerechten leren bereiden, samen koken voor de gezelligheid of collega's culinair uitdagen tijdens een kookworkshop? Zin in een feestje met verse pizza's uit de houtoven? Of wilt u een kok bij u thuis? Geïnspireerd door de Zuid-Italiaanse keuken en met 'Amore' kookt Raffaela mét u of voor u met pure en verse ingediënten heerlijke gerechten.


Rijksweg 37
6996 AB  Drempt
  stokhoven@destokhoven.nl


Rijksweg 88
6998 AK  Laag-Keppel
0314-380050  
https://www.deoldeschole.nl/


Zomerweg 7
6984 AB  Doesburg
  doesburg@pannekoekenbakker.nl


Dorpsstraat 1
6999 AA  Hummelo
0314-380707  
http://www.ffnaarsteef.nl


Dorpstraat 9
6999 AA  Hummelo
0314-381214  
http://www.degoudenkarperhummelo.nl


Broekstraat 2
6999 DE  Hummelo
0314-382667  
http://www.ijsvandesteenoven.nl

Op ons moderne melkveebedrijf met ambachtelijke ijsmakerij maken we de mooiste ijssoorten voor u. Ons roomijs wordt gemaakt van de volle melk van onze roodbonte dubbeldoel koeien. Het sorbetijs is veelal op basis van gepureerd fruit. Met ons team van ijsmakers kiezen wij de beste grondstoffen om een zo lekker mogelijk ijsje te maken. Natuurlijk is het ook mogelijk om zelf uw grondstoffen aan te leveren of uw complete receptuur bij ons te laten bereiden. Naast het ijs kunt u bij ons ook terecht voor gepasteuriseerde melk, milkshakemixen en vlees. Alles afkomstig van ons eigen bedrijf. Naast onze melkveestal staat ons ijshuisje, hier verkopen we onze traditionele ijssoorten maar kunt u juist ook de nieuwste smaken proeven! De kinderen kunnen heerlijk spelen in onze uitgebreide belevingsweide en u kunt vanaf het koeienpodium onze stal en koeien bekijken.


Bronksestraat 2A
6996 DW  Drempt
06-50859294  
http://www.marie-watetenwevandaag.nl/


Tellingstraat 7
6996 DZ  Drempt
  
http://www.heekenbroek.nl