Lid worden

Welkom, door samenwerking worden we samen sterker!

Als ondernemer weet je hoe belangrijk het is om de markt te kennen, wat er speelt in de wereld en in je directe omgeving, je thuisbasis.
Je onderneemt vanuit je vestigingsplaats, dat staat op je visitekaartje. “Op een sterke locatie kan een bedrijf makkelijker presteren, dat is algemeen bekend”.
In Hummelo, Keppel en Drempt zijn vele bedrijven gevestigd, samen maken we naam en zetten we elkaar op de kaart.
De ondernemersvereniging is daarom opgericht, de verbindende factor om samen onze regio sterk te maken en elkaar te versterken.

Wat doet de vereniging?

  • De vereniging organiseert met regelmaat bijeenkomsten op de locatie van een lid in Hummelo Keppel Drempt. Deze bedrijfsbezoeken zijn een ideale manier om kennis te maken, van elkaar te leren en te bepalen hoe we onze regio kunnen laten groeien.
  • Het bestuur vertegenwoordigt de ondernemers richting de gemeente en zorgt ervoor dat de belangen van de ondernemers op de agenda komen. Korte lijnen en heldere communicatie, ook de gemeente heeft belang bij een gezond bedrijfsleven, dat is een gemeenschappelijk doel waarvoor de vereniging zich inzet.
  • Ook onderhoudt het bestuur contacten met andere dorpskernen om te kunnen samenwerken waar nodig.
    Zo blijft iedereen op de hoogte van wat er speelt, kennis is de basis voor succes.
  • De dorpse gezelligheid weerspiegelt zich in de vereniging, de vereniging zorgt voor verbinding om elkaar informeel te ontmoeten en elkaar zo beter te leren kennen, zowel in de privé- als zakelijke sfeer.

Meer informatie?

Ben je geïnteresseerd en wil je nog wat meer weten over wat de vereniging doet, mail ons op info@ov-hkd.nl dan nemen we graag contact met je op.

Hoe word ik lid? 

Na het invullen van het formulier nemen wij contact op voor een kennismaking. Nieuwe leden worden verwelkomd in ons nieuwsbericht. Ook plaatsen wij een pagina met de bedrijfsgegevens op onze website.

Welkom!

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Accepteer de voorwaarden om door te gaan
Dit is een verplicht veld